Dil Seçimi TR EN
İletişim Hattı +90 (264) 418 84 85
Haberler

BAŞKAN BAYRAKTAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

  • 29.10.2023
  • akyazitso

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu  Başkanı Z.Şinasi Bayraktar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı;

Türk Milleti'nin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ilkesiyle eşi görülmemiş bir zafer kazanarak bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırılmıştır.
100. yılını kutladığımız Cumhuriyetin, aziz Türk Milleti'nin her türlü zorluk ve imkânsızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseri olduğunu belirten Başkan Bayraktar mesajında şunları ifade etti;
‘Türk Milleti kadın erkek, genç yaşlı demeden hür yaşama şuuruyla tek vücut olmuş, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde destanlar yazarak tarihe geçmiştir. Büyük zafer, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır. Cumhuriyetin ilanı şanlı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Cumhuriyetin ilanıyla egemenliğin hiçbir şahsa, sınıfa, zümreye değil, kayıtsız şartsız Türk Milleti'ne ait olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir. Vatandaşlar kanun önünde, devlet yönetimine katılımda eşit sayılmış, temel hak ve hürriyetler teminat altına alınmıştır.

29 Ekim, inançlı ve kararlı bir ulusun, ‘Tam Bağımsızlık Mücadelesinin örnek bir ürünüdür.Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesini, ekonomik zaferlerle taçlandırarak yarınlara taşıma azmi ve inancıyla yorulmadan yarınların büyük Türkiye’si için çalışmaya devam ediyoruz.

Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürürsek çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur.

Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü günde bir arada olan milletimiz aştığı tüm zorluklarla ve karşısına çıkan engellerle yaptığı mücadelesiyle yarınlara emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam etmeliyiz.

Bu aziz yurdu bize vatan yapan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu kutsal amaç için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum.

 

  • BAŞKAN BAYRAKTAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.
  • BAŞKAN BAYRAKTAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç