CUMHURİYET BAŞSAVCISI UFUK TURAN’DAN ATSOYA ZİYARET

• 14.02.2022

Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan ATSO Başkanı Bayraktarı makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar  Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan’a Odanın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Başkan Bayraktar yaşadığımız pandemi sürecinde sanayicimiz, tüccarımız ve esnafımızın oluşabilecek sıkıntılarını en aza indirebilmek için canla başla mücadele edip girişimlerde bulunulduğunu dile getirdi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan’a teşekkür etti.

• CUMHURİYET BAŞSAVCISI UFUK TURAN’DAN ATSOYA ZİYARET