ATSO VE YÖNETİMİNDEN TAPU MÜDÜRÜNE ZİYARET

• 16.03.2021

Atso Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR, Meclis Başkanı  Muzaffer BAŞER Atso Meclis üyesi Ali Gezer ve Odamız Genel Sekreteri Harun Bayrak ile birlikte Akyazı Tapu müdürlüğüne atanarak göreve başlayan Fatih Başara ‘ya  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Bayraktar, Ziyaretinde Müdür Başara’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek sanayi kuruluşları ve yöremiz hakkında sektörel bazda bilgiler verdi. Başkan Bayraktar, Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, bu zor günlerde tüm Ülkemiz insanları gibi Akyazılılarında üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirterek, size hem hoş geldiniz diyor hem de görevinizde üstün başarılar temenni ediyorum dedi.

Akyazı Tapu müdürü Fatih Başara; Başkan Bayraktar ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti
  • ATSO VE YÖNETİMİNDEN TAPU MÜDÜRÜNE ZİYARET