• 13.03.2019

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan’ı Z.Şinasi Bayraktar Ticaret Bakanlığı ve TOBB Tarafından Düzenlenen Bölgesel İstişare Toplantısına Katıldı.

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kocaeli Sanayi Odasının ev sahipliğinde 12 Bölge Oda ve Borsa Başkanları katıldı. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın Başkanlığında yürütülen toplantıda Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıZ.Şinasi Bayraktar yer aldı. Toplantıda Akyazı’nın Ticareti ile ilgili sorunlarını rapor olarak sunarak Bakan Pekcan’a iletti.

Ayrıca Bölgesel IştişareToplantısında bölgesel sorunlarin paylaşımı ve Bakanlığa iletilmesinin ardından , gündemde olan İstihdam Seferberliği sanayici ve hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

• TİCARET BAKANLIĞI VE TOBB’UN DÜZENLEDİĞİ BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISI KOCAELİ’DE YAPILDI